Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Maraton povinností britské královské rodiny na vlastní kůži poprvé okouší i její nejmladší člen, princ George. Ten včera ráno odjel s rodiči na svou první oficiální zahraniční cestu, která potrvá tři týdny. Jako první s maminkou Kate (42) a otcem Williamem (41) zavítal na Nový Zéland, kde se jeho mamince málem přihodilo menší faux pas hned při sestupování po schůdcích z letadla.

Vévodkyně měla s osmiměsíčním princátkem v náručí sama co dělat, aby bezpečně sešla až na půdu ostrova. S větrem, který se náhle zvedl a pohrál si s jejím červeným dvouřadým kabátkem i sukní, se ale naštěstí Kate dokázala popasovat. S grácií vše ustála a po prvotním úleku se přivítala s představiteli země i s přihlížejícími, kteří je již netrpělivě očekávali.

Zahraniční média se přitom pozastavovala nad lehkým oblečením malého následovníka trůnu. Zatímco Kate měla kabátek a William oblek, George byl oděný pouze do svetříku a navzdory sychravému počasí měl holé nožky.

Reklama

Další články

Načítám