Hlavní obsah
Článek

Angelo Kelly patřil k nejpopulárnějším členům slavné hudební rodinky Kelly Family, která v devadesátých letech pobláznila Česko.

Dnes je Angelovi dvaatřicet let a se svou manželkou a čtyřmi dětmi žije v Irsku. Ač už kapela Kelly Family dávno neexistuje, řada bývalých členů na muziku nezanevřela a vystupuje sólově. Jedním z nich je i Angelo, jenž v sobotu koncertoval v Divadle U Hasičů.

Někdejší nejpopulárnější člen Kelly Family je mimo jiné výborný hráč na bicí a společně se svou rodinkou objíždí Evropu v rámci turné Welcome Home.

Zatímco před dvaceti lety omdlévaly fanynky blahem a rvaly se o první řadu jen proto, aby byly co nejblíž ke svému idolu, dnes už by Angela, který tehdy vysokým hláskem pobláznil fanynky interpretací hitovky An Angel, málokdo poznal. Jak teď vypadá, si prohlédněte v naší fotogalerii.

Dlouhé vlasy mu sice zůstaly, ale do roztomilého andílka má opravdu hodně daleko. Kily navíc, buclatými tvářičkami a dědkovskou image korunovanou na hlavě nasazenou bekovkou dnes už fanynky neomráčí, ale i tak si řada z nich cestu na koncert našla. A zdaleka se nejednalo jen o pamětníky jeho slavné éry s Kelly Family.

Reklama

Další články

Načítám