Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O pobytu Dary Rolins (51) v Los Angeles a Las Vegas jsme toho napsali již hodně a mnozí z vás se jistě už nemohli dočkat, až konečně uvidí klip, který popová diva na západě Spojených států natočila. Teď přišla vaše chvíle, neboť Dara pouští hudební podobu písně Moře do světa.

„Když vznikla potřeba natočit k nové písničce obrázky někde u moře, tak cílová destinace byla víc než jasná, Kalifornia byla moje první volba. Miluju ten směr. Vždy se tam ráda vracím. L.A. má pro mě zvláštní kouzlo. Klid, pohoda a ty nekonečné pláže," zasnila se při povídání o vzniku klipu zpěvačka. Nový klip, jehož vizuální stránka mnohým vyrazí dech, netočila Dara pouze ve svém oblíbeném americkém státě, ale točilo se také v Nevadě, konkrétně v poušti Mojave. „Je to nesmírně fotogenické místo. Poušť se objevila ve spoustě slavných filmů. Vidět ji naživo je fakt zážitek. Ty barvy byly dechberoucí. Záběry s pouští v pozadí vypadají, jako kdyby byly točené před modrým pozadím, je to fakt úlet," směje se Dara.

A o čem popová diva vlastně zpívá ve své nejnovější písni? „Znáte ty situace, když něco skončí dřív, než vůbec začalo? Tak přesně o tom je ta písnička. O nedořešených příbězích. Máme je v sobě všichni. Každý z nás. A je jich moře. Takové ty momenty, kdy vám proběhne hlavou myšlenka: ’A co by se stalo, kdybych místo doleva šla doprava?’ “ říká Dara Rolins.

Reklama

Další články

Načítám