Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další osobností, která díky TýTý vstoupila do Dvorany slávy, byla Jana Štěpánková (79). Při pohledu na vitální herečku, která si převzala cenu z rukou loni obdarovaného Lubomíra Lipského, byste jen stěží hádali, že měla na kahánku.

Letos v únoru se ošklivě poranila při pádu na betonové schodiště v metru. Devětasedmdesátiletá herečka byla okamžitě převezena do nemocnice a na jednotce intenzivní péče ji lékaři deset dní vraceli do života. „Musím říct, že to bylo dost blbý. Naštěstí jsem se z toho dostala," prozradila nám herečka během rozhovoru krátce po obdržení ceny za celoživotní dílo.

Následkem otřesu mozku Štěpánková částečně ztratila paměť, což je pro herečku ztráta fatální. „Když přestanete myslet a poznávat, tak si organizmus musí sám pomoct díky doktorům," říká. „Od minulého měsíce hraju, ale měla jsem strach z toho, kdybych nemohla. Zaplať pánbůh se to dalo všechno dohromady," svěřila oblíbená česká herečka.

Reklama

Další články

Načítám