Hlavní obsah
Článek

Během udílení cen TýTý Lucie Borhyová (46) sice nominaci v kategorii Osobnost televizního zpravodajství neproměnila a zakřivené zrcátko získal její bývalý kolega Karel Voříšek (60), moderátorka si ale ten večer odnesla spoustu komplimentů.

Slavná těhulka oblékla pro tuto příležitost černé přiléhavé šaty a tato barva nebarva jí podle očekávání opticky zeštíhlila. Z některých úhlů ani nebylo poznat, že je Lucie v sedmém měsíci těhotenství. „Já jsem to nijak neschovávala, naopak jsem na své bříško pyšná. Naštěstí jsem nepřibrala tolik jako s malým Lukýskem, tak to asi nejde tolik vidět," řekla nám Lucie. „Jím pořád stejně, jak jsem jedla během prvního těhotenství. Asi mám ale víc pohybu, protože mám malýho a Míšu," nechala se slyšet Lucie.

Její partner Michal Hrdlička jí dal za pravdu. „Přestože je Lucinka v pokročilém stádiu těhotenství, tak funguje úplně normálně. Chodí do práce, vaří, všechno zvládá. Určitě není nijak limitovaná," přitakával sporťák z Novy.

Nemůže být pochyb o tom, že Lucie během druhého těhotenství zkrásněla. Ptali jsme se proto dvojice, jestli to není tím, že druhé dítě má s jiným tatínkem. „Určitě to bude partnerem," culila se Lucka.

Reklama

Další články

Načítám