Hlavní obsah
Článek

Asi nikdo nevzbudil během příchodů do Vinohradského divadla na udílení cen TýTý takovou pozornost, jako Nora Fridrichová (46) a Robert Záruba. V médiích se totiž objevila informace, že se dvojice moderátorů České televize měla rozejít.

„Nerozešli jsme se, jsme párem i rodinou s milovanou dcerou," vnesla světlo do celé věci Fridrichová, která má se Zárubou téměř dvouletou dceru Dianu.

Jak se říká, na každém šprochu je pravdy trochu, oba moderátoři nám přiznali, že jejich vztah v minulosti prošel partnerskou krizí. Těžkou zkoušku ale překonali. „V každém vztahu jsou nějaké problémy. My jsme je měli trošku dřív, ale už je to dávno za námi," upřímně přiznal sportovní komentátor. „Pravdou je, že jsme prodělali určité problémy, jako spousta párů, to se stává, ale je to tak, že jsme je překonali," potvrdila partnerova slova hvězda publicistického pořadu 168 hodin.

Pochopitelně nás zajímalo, jak vypadaly takové rozbroje v domácnosti známých televizních osobností. „Naše domácnost je ještě trošku jižněji než Itálie, někde okolo střední Afriky. Můžeme si o tom popovídat maximálně s nadsázkou, ale to je tak všechno, co bychom chtěli s diváky a čtenáři jakýchkoli časopisů a novin sdílet," řekl Záruba a dále uvedl: „Nebudeme nic potvrzovat a vyvracet. To bychom se dostali k absolutnímu výčtu, co musíme potvrzovat a vyvracet a to nechceme."

Reklama

Další články

Načítám