Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aneta Vignerová (36) jako jedna z mála českých celebrit dostala pozvání na módní show módní značky F&F do Londýna. Co se týká outfitu, tak nejkrásnější Česka roku 2009 na akci rozhodně nepokulhávala za takovými hvězdami, jako byla britská zpěvačka Sofie Alice Bextor.

Aneta si pro tento večer totiž oblékla velmi odvážný model složený z květinami pošité pouzdrové sukně a transparentní blůzy. Průsvitnost materiálu se rozhodla nerušit podprsenkou. Aby ale Britové nespatřili přece jen všechno z české krásy, přelepila si modelka bradavky speciálními nálepkami. „Mám přes to vlasy, to je jeden z triků a hlavně je mám přelepený," prozradila své tajemství Aneta.

Zajímali jsme se o to, jestli na ni nežárlil partner Michal Zeman, který ji na londýnskou akci doprovázel. „Je tady se mnou, tak by se nemělo nic stát," nechala se slyšet Aneta, která nám zároveň práskla, že její partner nejspíš vůbec neví o existenci nálepek. „Oblékla jsem se ve značce, která se tady předváděla. Takže jsme to s mým stylistou trošku pomíchali," nechala se slyšet Aneta.

Reklama

Další články

Načítám