Hlavní obsah
Článek

„Před časem jsem hodně zhubla, a zatímco tělu to prospělo, obličeji už méně. Mám výrazný obličej, který nekryjí žádné kadeře, a tak jsem o to víc dbala na čistou pleť, vždycky to pro mě byla taková malá výkladní skříň. Jenže se ztracenými kily spadla i kůže v obličeji a začaly se mi dělat vrásky. A to mě znervóznilo. Nejde o věk. Nechci vypadat unaveně, když nejsem. Pak zbytečně provokuju lidi k otázkám, co že se mi stalo," řekla Super.cz modelka Vlaďka Erbová (42) důvod, proč si nechává píchat jehly do obličeje a rozhodla se ve svých dvaatřiceti letech pro botox.

Ten si nechává aplikovat od lékaře, který má na triku i reoperaci jejích ňader. „Má mou plnou důvěru. Podstoupila jsem u něho plastiku prsou poté, co jsem u jiného lékaře zplakala nad výsledkem, a musím říct, že odvedl skvělou práci. Stejně jako teď, když mi jehličkou vyhladil vrásky kolem očí a mezi obočím," upřesnila modelka.

Na botoxové injekce chodí Vlaďka pravidelně, ale po poradě s lékařem dostává injekčně jen malé množství botulotoxinu – látky, která omezuje pohyb mimických svalů, a kůže se tak na pár měsíců přestane namáhat a vypne se.

„Sice jsem se zpočátku bála, že to bude bolet, ale na tu chviličku, kdy to píchne, už jsem si zvykla. Za ten výsledek to stojí. Vždycky, když mám čerstvě po aplikaci, diví se okolí, že vypadám nějak zvlášť dobře a odpočatě. Ptají se, kde jsem byla relaxovat. Pro mě je nejdůležitější, že si můžu ulevit v make-upu. Nerada si jím zatěžuju pleť a po botoxu mám zase tvář jako 'zamlada',“ směje se Erbová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám