Hlavní obsah
David Zápal
Článek

To, že šoubyznys děti s geny Karla Gotta (†80) přitahuje, prokázala už na podzim jeho dcerka Charlotte Ella, která posledního dubna oslaví osmé narozeniny. Na podzim úspěšně naskočila do muzikálu Mata Hari a všichni ji chválili. Teď dostala roli i v novém kusu Antoinetta – královna Francie. A s ní se na prkna, která znamenají svět, dostala i pětiletá sestřička Nelly Sofie!

„Tentokrát v tom muzikálu hrají obě. Už jsem byl i na zkoušce včetně kostýmů a moc se mi to líbilo. Takové historické věci miluji a zvlášť, když jsou dobře udělané. Což tahle je. A moje holky? Mám radost, když vidím, jak je samotné to baví a dělají to s láskou,“ svěřil se Super.cz potěšený tatínek Gott.

Ten na dcery všude slýchá chválu a trochu v nadsázce podezírá okolí, zda kladné ohlasy nevyplývají jen z jeho jména a postavení. „Pokud mohu věřit režiséru představení, kterého obdivuji, jsou s nimi všichni spokojení. Holky opravdu nikdo do šoubyznysu netlačí, chtějí to tak samy. Naopak jsem se už chystal Charlottce tuhle profesi rozmlouvat, ale když vidím, jak se doma poctivě připravuje, jak ji to baví, nemohu jí to upřít. Je to nádherné řemeslo, jen nevím, zda to pro ni není příliš brzo,“ přemítá božský Karel.

Sám si pak ale odpoví, že pokud děti podobnou věc nevnímají jako povinnost a práci, ale jako hraní si, je vše v pořádku. A co říká na angažování své mladší dcerky?

„Ve hře je za chlapečka. Neřekne ani slovo, jen přeběhne jeviště. Po zkoušce ke mně přišla a dychtivě se ptala: ‚Tati, byl jsi tu a viděl jsi mě?‘ Tak jsem ji pochválil, že to bylo výborné a že hrála fantasticky,“ směje se šťastný slavný taťulda, který jistě nebude chybět ani na premiéře představení osmého dubna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám