Hlavní obsah
Článek

Herečka Shailene Woodley měla v roce 2011 velké štěstí, dostala roli ve filmu Děti moje a jako devatenáctiletá dívka si mohla zahrát s Georgem Clooneym. Dvaapadesátiletý herec je prý okouzlující společník s velmi mladým duchem. Na placu kupříkladu neustále někoho přivádí do trapných rozpaků prdícími zvuky.

„On je neskutečný,“ začala dvaadvacetiletá Shailene hovořit o Clooneym v rozhovoru pro magazín Stylist. „Když je něco v nepořádku, řekne, že pojede do Afriky, a něco s tím udělá. Že se potká s Obamou a promluví s ním o všem, co nefunguje. Je to vyslanec dobra… Je to ale také absolutní vtipálek. Má v mobilu prdící zvuky a pak smíchá vařená vejce se syrovými, čímž vše potřísní. Opravdu se sám vůbec nebere vážně,“ vzpomínala Woodley během interview.

I když potká nějakou starší kolegyni, která se chová normálně a nenadřazeně, vyrazí jí to dech. Třeba Kate Winslet. „To je taková silná a normální žena! Prohlásila, že někteří lidé to dělají těžším, než je třeba, a to mi velmi sedlo. Život je mnohem snazší, když vnímáte radost a pokoru ve všem, to Kate rozhodně dokáže,“ dodala Woodley.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám