Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná brunetka se zvonivým hlasem Monika Sommerová je další hvězdou připravovaného muzikálu Fantom opery. Se zpěvačkou Michaelou Gemrotovou se bude alternovat v hlavní ženské roli Christine.

Kuriózní je, že tahle operní pěvkyně neměla začátky zrovna lehké. Nevzali ji na konzervatoř pro nedostatek talentu. "Dělala jsem v patnácti zkoušky na konzervatoř na obor pop, jako každá mladá holka jsem toužila být popová hvězda, ale nevzali mě. Pak mě odchytla profesorka na operu, čtyři roky jsme tvrdě makaly a tam mě pak vzali," prozradila Monika.

Půvabná operní pěvkyně momentálně  hostuje v divadle v Ústí nad Labem a účinkuje v muzikálu Sedmero havranů od Pavla Trojana ml. v divadle Semafor. "Teď už se věnuji především Fantomovi, je to velký sen, neuvěřitelná role, krásná muzika a lidi kolem, kteří moc pomáhají," upřesnila Monika, která denně tráví čtyři hodiny na baletním sále pod taktovkou primabaleríny Adély Pollertové.

A v baletním úboru jí to pořádně sekne. V body předvedla své pevné a ohebné tělo. "Jsem zničená, cítím, že to na mě dopadá. Mimo baletní přípravy chodíme plavat, posilovat, celý den cvičíme, večer padnu a ráno se nemůžu zvednout z postele. Ale stojí to za to," dodala Sommerová.

Reklama

Další články

Načítám