Hlavní obsah
Článek

Ještě donedávna byli sportovní komentátor Robert Záruba (46) a moderátorka Nora Fridrichová (36) považováni za ukázkový pár, který svedla dohromady práce v České televizi. Jejich láska ale nejspíš nebude tak silná, jak se mohlo zdát.

Známé tváře České televize jsou spolu už tři roky, ale svůj vztah svatbou nezpečetily, přestože spolu mají dvouletou dceru Dianku. Po rozvodu se Světlanou Zárubovou, dnes Witovskou, se komentátor do dalšího svazku nehrne.

Krize Záruby s Fridrichovou není žádným tajemstvím, ale oba aktéři se snaží své soukromí střežit. „Drbů o jejich rozchodu jsou tady na Kavkách plné chodby. A celé to zní velice věrohodně,“ tvrdí Blesku zdroj z televize.

Samotný Záruba ovšem nebyl moc sdílný: „Není k tomu moc co říct. Zaprvé je to blbost. A zadruhé se nebudu k soukromým věcem vyjadřovat. Z toho už jsem vyrostl.“

Nora tak rázně odmítavá nebyla a její reakce nasvědčuje tomu, že jejich partnerský život není zcela v pořádku. „Kdo vám to řekl? Nemáte úplně přesnou informaci. O téhle věci bych nerada mluvila,“ bránila se Fridrichová. Pravda se ukáže možná už na sobotním udílení cen TýTý, kam by měl televizní pár společně dorazit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám