Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz nedávno jako první uvedl, hokejista Jiří Šlégr (52) se konečně rozhoupal a zasnoubil se se svou přítelkyní, misskou Lucií Královou (42). Stalo se to na Valentýna. Tehdy ale multimilionář Šlégr ještě nevěděl, jak horko mu bude za měsíc. Nedávno se totiž konalo jednání s jeho bývalkou Kateřinou, z kterého dle zpráv ze soudních chodeb odcházel zelený jak ropucha!

„Je to prosté. Advokátka Šlégrové u soudu listinnými důkazy prokázala žalovanému jeho příjmy do roku 2001 ve výši dvě stě miliónů korun. On i jeho zástupce se tvářili překvapeně, že je ta bývalá žena má vůbec k dispozici,“ dozvěděli jsme se od velmi důvěryhodného zdroje blízkého soudnímu paláci.

Doteď se prý Jiří Šlégr na kdeco vymlouval a ženě nabízel směšných pár miliónů, i když nárok má na polovinu majetku, který její muž během manželství získal. „A projednávání rozhodně neskončilo, chtějí přijít ještě s něčím dalším, pravděpodobně s prokazováním příjmů po roce 2001,“ dodal náš zpravodaj. Podle něj Šlégrová odcházela na rozdíl od svého bývalého totálně vysmátá. Ani jeho svatba ji teď asi nemůže rozhodit.

Soudní jednání se konalo za účelem určení výživného na manželku, zároveň ale běží i majetkové vypořádání. V něm by aktuálně Kateřina Šlégrová mohla bývalého chotě připravit i o sto mega.

Kromě toho soud oběma účastníkům nakázal mediace, tedy rozhovory před nezávislým pozorovatelem, při nichž by se snažili na částce rozumně dohodnout. Obě strany zatím svorně tvrdí, že jednání blokuje ta druhá.

Tak uvidíme, zda nakonec Šlégrovi po vypořádání majetku nezůstanou oči pro pláč...

Reklama

Další články

Načítám