Hlavní obsah
Článek

Ve středu v brzkých ranních hodinách havarovala v kalifornském Malibu Canyon Brooke Burke. Dvaačtyřicetiletá americká herečka a moderátorka sjela z vozovky a jen těsně minula elektrický sloup. Ve vozidle přitom seděly i její dvě malé děti, které tou dobou vezla do školy. Na místě zasahovali policisté.

K nehodě, jež se naštěstí obešla bez zranění, došlo na rovince. Řidička podle očitých svědků nejela nijak rychle, příčinou mohlo být znečištění silnice. „Vypadalo to jako by na silnici bylo mokro a bláto, to mohlo způsobit smyk. Poškození auta bylo evidentní, ale pasažéři vyvázli bez zranění,“ uvedl svědek. Test na alkohol byl u Burke negativní, proto mohla po chvíli se svým černým sporťákem Maserati pokračovat v jízdě. Příčinu nehody však policisté nadále prošetřují.

Burke si zahrála v seriálech jako Las Vegas: Kasino, Můj přítel Monk či Takový je život, ale proslula převážně jako moderátorka tanečního pořadu Dancing with the Stars, jehož sedmou řadu rovněž vyhrála. Zároveň o ni vzrostl mediální zájem v době, kdy začala intenzivně posilovat, a její postavu jí záviděly i o mnoho mladší kolegyně.

Brooke je manželkou herce Davida Charveta známého z Pobřežní hlídky, s nímž má dceru Heaven a syna Shaye. Dcery Neriah a Sierru má z předešlého manželství s plastickým chirurgem Garthem Fisherem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám