Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Poznali byste ji vůbec? Známá propagátorka zdravého hubnutí Kateřina Cajthamlová, která měla léta na obrazovce úspěšný pořad Jste to, co jíte, v němž z tlouštíků dělala vizuálně přitažlivější subjekty, sama nyní prošla zásadní proměnou. Rozhodla se zrušit zrzavou hlavu a nahradit ji hnědým přelivem. Mrkněte do fotogalerie!

„Ke změně vlasů jsem se rozhodla jednak z toho důvodu, že už jsem ty zrzavé měla dlouho, navíc na podzim s Českou televizí chystáme nový televizní formát DoktorKA, zábavnou show o medicíně, a tak se hodila i nová barva. Pomohla mi vizážistka, sama jsem s tím moc spokojená,“ uvedla pro Super.cz kdysi v televizi obávaná, v ordinaci ale velmi vlídná lékařka.

Za sebou má už několik natočených dílů a také velký problém. Kostymérka ji sice navléká do samých krásných šatů, ale také doktorku nutí nosit podpatky. A ta pěkně trpí!

„Jsem celkem drobné postavy a říká se, že s podpatky žena vypadá vyšší. Dostala jsem dvanácticentimetrové a musím na nich vydržet dvanáct hodin, což je příšerné. Naštěstí paní kostymérka je velmi hodná dáma a pomáhá mi třeba tím, že jak to jen trochu jde, mohu se přezout do pohodlnější obuvi,“ dodala Cajthamlová.

Nový pořad uvede Česká televize na podzim. Americký originál Dr. Oz je ale jen pouhou inspirací, tvůrci ho slepě nekopírují. Však se od doby jeho vzniku spousta poznatků v medicíně totálně změnila. Garantem projektu je proto Česká lékařská komora a medici pro pořad dohledávají o všem nejnovější informace, které pak konzultují s předními českými odborníky.

Reklama

Další články

Načítám