Hlavní obsah
Článek

Kendra Wilkinson (28) má za sebou opravdu pestrou minulost. Její sexy tělo dříve obdivoval největší odborník na ženské křivky a zakladatel Playboye Hugh Hefner (87).

Před osmi lety se na amerických televizních obrazovkách objevila kontroverzní reality show The Girls Next Door zachycující tehdy téměř osmdesátiletého Hefnera v obklopení sexy krásek, které s ním sdílely jeho luxusní domácnost. Kendra Wilkinson si tehdy společně s Holly Madison a Bridget Marquardt hrála na milenku movitého staříka, a není žádným tajemstvím, že jejich sbližování nekončilo po vypnutí kamery.

Sexy blondýnka se několikrát objevila v Playboyi a na flirtu s Hefnerem, pro něhož byla oficiálně jen jeho múzou, si postavila kariéru, která vyvrcholila rolemi v několika béčkových filmech.

Dnes je Kendra mámou na plný úvazek a manželkou hráče amerického fotbalu Hanka Basketta, jemuž před čtyřmi lety porodila syna Henryho. Spokojená rodinka se brzy rozroste o další přírůstek, tentokrát by mělo jít o holčičku. Podle obrovského bříška Kendry ovšem není vyloučeno, že její potomstvo bude početnější.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám