Hlavní obsah
Článek

Tereza Kerndlová (37) patří mezi nejkrásnější české tváře a není pochyb o tom, že svůj půvab zdědila po své matce - Milada Kerndlová je velmi charizmatická žena. V minulosti ale měla mnohem závažnější starosti, než je vzhled. Matka známé zpěvačky zvítězila v boji s rakovinou a následky nemoci se snaží doteď minimalizovat.

„Po zákeřné nemoci rakoviny jsem objevila kliniku v Krči, kde podstupuji procedury, které mi pomáhají v rekonvalescenci různých neduhů po ozařování a chemoterapii. Na tuto kliniku dojíždím až z Brna a občas mě veze můj manžel,” řekla paní Milada.

„Moje žena prodělala tu nejtěžší nemoc, a to s sebou nese následky, který se musí hlídat a odstraňovat. V tomto středisku mají různé metody, které můžou pomoct ženám ještě k větší kráse,“ připojil se Laďa Kerndl.

I při tak vážném tématu, jako je boj o život, umělec neztrácí smysl pro humor. „My budeme muset ještě zhodnotit, kolikrát sem ještě pojedeme, abych ji pak nemusel hlídat, až bude úplně nejkrásnější ze všech,“ vtipkoval pan Kerndl. Na páru je vidět, že je mezi nimi velmi silné pouto.

Kerndl prožil rakovinu krku před dvaceti lety, lékaři mu tehdy předpovídali pouhých osmačtyřicet hodin života a rodina se s ním v pláči loučila. „Nevím, jak poděkovat Bohu, který mi pomáhal. Jsem důkaz toho, že člověk nesmí nic vzdávat, i když to vypadá beznadějně. Cítím se velmi dobře a jsem rád, že jsem tu s vámi.“

A co by rádi sdělili manželé lidem, kteří bojují s vážnou nemocí? „Já bych jim určitě vzkázala to, aby neztráceli naději, protože si myslím, že když to začnou vnitřně vzdávat, tak se spustí ten mechanismus, kterej už nemá obranu, tak ať s tím bojují,“ uvedla Milada Kerndlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám