Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O Barbaře Kautmanové média píší v souvislosti s uprchlým zkrachovalým „milionářem“ Michalem Červínem (53). Ona si už ale řadu let žije svým vlastním životem a se zmíněným mužem, který je biologickým otcem její dcery Rozárky, nemá jinak nic společného.

Blonďatá dračice pracuje částečně v Itálii a v Česku a živí se překladatelstvím. Barbara není s Itálií propojená pouze v pracovní rovině, ale pojí ji zde také srdeční vazby. Doslechli jsme se, že prý chodí s bývalým italským automobilovým závodníkem Fabriziem Ginim, který nyní vede kolumbijský cyklistický tým.

A je to tak, pár jsme načapali během návštěvy Prahy. Nejdříve jsme dvojici zastihli během romantické večeře v holešovické restauraci, den nato byli přistiženi už s dcerou Rozárkou během oběda na botelu kotvícím na Masarykově nábřeží. Nemohlo být pochyb, že tahle trojice tvoří spokojenou a šťastnou rodinu.

„Jak jste nás načapali?“ divila se Kautmanová, když jsme se jí ptali na její novou lásku. Kautmanová nám prozradila, že s Ginim spolu chodili již před třinácti lety, tehdy se poznali v klubu na pláži. Nedávno se opět setkali při natáčení propagačního videa a opět mezi nimi přeskočila jiskra. „Osud tomu chtěl, abychom byli spolu. Tenkrát nám to nevyšlo, protože jsme byli mladí,“ říká Barbara.

Reklama

Další články

Načítám