Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco všichni ostatní protagonisté připravovaného muzikálu přišli na setkání s médii v civilu, u Lucie Bílé (58) to vypadalo, jako by si jen odskočila z jeviště, což vzhledem k tomu, že se muzikál Addams Family bude uvádět až na podzim a kostýmy dosud nejsou hotové, není možné.

"Já takhle, ve stylu, který má ráda Morticia, kterou budu hrát, chodila snad odjakživa. Černé modely miluju, rudou rtěnkou se líčím už dvacet let. Dokonce jsem objevila článek, kde mne s ní vizuálně srovnávají, a to z doby, kdy se o uvedení tohoto muzikálu ještě vůbec neuvažovalo," smála se Lucka, která prý komiks i film o zvláštní rodině, se kterou byste asi nechtěli strávit vánoční svátky, ale určitě byste si s ní užili na silvestra, miluje.

"Hlavně mě baví, že je to komedie. Už bylo dost smutných věcí. Tak snad celé léto, kdy budeme zkoušet, budu veselá," doufá Bílá, která tak bude mít další pracovní léto. "Vždycky mi to tak vychází. Vymínila jsem si aspoň jeden týden, kdy bych měla mít volno, ale na zkoušení se těším," řekla Super.cz.

Těší se i na své muzikálové děti, konečně si totiž užije to, že bude mít dceru. A vlastně dokonce dvě, protože v roli muzikálové Wednesday se budou střídat hned dvě holčičky. "Zatím jsme si s mými dětmi jen podali ruce, bližší seznámení nás teprve čeká, ale vypadají jako správná partička," míní Bílá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám