Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistka druhé řady SuperStar Bára Zemanová pořádně prokoukla. Za to, že se z boubelky stala sexy šťabajzna, nemůže láska, zpěvačka je momentálně sama. "Už dlouho jsem se necítila se svojí postavou spokojená a bylo čím dál těžší sehnat zeštíhlující modely na pódium," přiznala mladá zpěvačka.

"Měla jsem výživovou poradkyni, která mě naučila vařit jídla z takových ingrediencí, jako je bulgur, o nichž jsem v životě neslyšela, a teď mi docela chutnají. Chodím také třikrát týdně do fitka, měla jsem trenéra, ale už to zvládám sama. Mám dole osm kilo a ještě bych chtěla zhubnout tak šest," svěřila Super.cz.

Rozhodla se i pro změnu účesu. "Měla jsem zničené vlasy neustálým prodlužováním, navíc si je barvím, tak jsem umělé prameny shodila, nechala se ostříhat na mikádo a teď chodím na různé kúry, aby mi co nejdříve narostly moje vlastní dlouhé vlasy," dodala. V kadeřnictví jsme ji také potkali a opravdu jí to slušelo. Vzala si velmi přiléhavý model a v průsvitném dekoltu předvedla své vnady, které hubnutí nepoznamenalo.

A jak to vypadá poté, co změnila svoji image, s jejím milostným životem? "Před rokem a půl skončil vztah s kytaristou z mé kapely, ale zůstali jsme přátelé, takže pořád společně vystupujeme. Pak jsem půl roku chodila s klukem, který hrál profesionálně bowling. Kromě obličeje byl potetovaný snad všude, ale i tenhle vztah ztroskotal. Ale teď mě čeká turné s kapelou Bek Ofis, kde jsou samí hezcí kluci, tak uvidíme, jak se to vyvine," plánuje Bára.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám