Hlavní obsah
Článek

Představitel hodně zvláštního, ale přitom geniálního doktora House Hugh Laurie míří opět do České republiky! Tento britský herec, který má velké chlapácké charizma, ale umí ze sebe udělat i ošuntělého dědulu, se vrací po roce, kdy měl s kapelou The Copper Bottom Band v Praze tak velký úspěch, že musel přidat vystoupení. A tentokrát se herec, který v televizi skvěle ztvárňuje doktorského maníka o holi, ukáže v Brně. I se svými podivínskými libůstkami.

Už loni překvapil Dr. House v civilu svou povahou. „Proti svému alter egu je velmi plachý. A může se zdát, že má trému před vystoupením, protože v produkci museli dodržovat absolutní klid a ticho. Jakmile se objevil nějaký rušivý element, hned to velmi negativně komentoval,“ dozvěděli jsme se od člena štábu loňského koncertu.

Laurieho sláva House pravděpodobně docela poznamenala. „Dlouholeté natáčení seriálu z nemocničního prostředí se na něm projevilo tak, že je až přehnaně čistotný. Žádá si obrovské množství speciálních a úplně nových froté ručníků a k tomu speciální mýdla. Během dne je schopný sprchovat se třeba i čtyřikrát,“ dozvěděli jsme se.

Na druhou stranu ale kouří jako malá fabrika. Diváci se každopádně 22. července v brněnské Kajot Aréně mohou těšit na velkou show.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám