Hlavní obsah
Článek

Takhle naštvat režiséra, to se umělcům nepodaří každý den! Většina z nich ví, že při zkoušení nových věcí na sebe nemohou nechat čekat celý ansámbl a že tedy musí přijít včas. Jenže i jindy profesionální Michaela Dolinová (60) naštvala vedení karlínského divadla tak, že může být ráda, že si zatím ještě nemusela sbalit své saky paky.

V tamním divadle způsobila svým zpožděním hotové pozdvižení. Místní soubor zkouší nový muzikál Adam a Eva, kde Míša hraje, a zatím na ni všichni pěli chválu. Jenže se stala nemilá věc. Tedy prý. Rozhodla se před zkouškami užít si v Alpách, jenže údajně kvůli poruše autobusu na zpáteční cestě nechala kolegy na holičkách.

„Jsem vyřízená. Byla jsem strašně hodin na cestách, při čekání na opravu autobusu jsem málem umrzla, navíc jsem nestihla zkoušku. A dostala jsem hodně vynadáno. Režisér mi vyčítal, že větší část zkoušky kvůli mé absenci nebylo možné provést,“ svěřila se herečka na charitativní akci Davida Novotného v Jaroměři Večer pro dobrou věc, kde zpívala.

Ta je prý ráda, že zatím nedostala okamžitý vyhazov a kolují drby, že napříště už bude mít v záloze vrtulník, aby své chlebodárce zase nezklamala…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám