Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pozadí se stalo jejich největší chloubou, devízou, ale i strojem na peníze. Není divu, že slavné krásky přistupují k tomu, že si jej nechají pojistit na horentní sumu. Podívejte se s námi na šest nejslavnějších zadečků světového šoubyznysu. Chybět nemohou stálice, ale potěšte se pohledem i na nové přírůstky...

Veteránkou v této kategorii je Jennifer Lopez, ke které oblé hýždě patří stejně jako její hudba. Nejcennější část svého těla si nechala pojistit na 30 miliónů dolarů, tedy téměř 600 miliónů korun. JLo ale časem vytlačily z pomyslného trůnu jiné krásky...

Podobnou stálicí totiž začíná být i Kim Kardashian, u které se stejně jako u Nicki Minaj mísí bujnost zadečku s hrudníkem. Obě dámy mají tyto partie nepřehlédnutelné a samy kolikrát nevědí, kterou z nich ve svých extravagantních modelech upřednostnit.

Obliba kulatých vystouplých hýždí stále stoupá i díky modelce a manželce rappera Ice-T Coco Austin, která ze svého rozměrného zadku díky dráždivým fotografiím na internetu dokázala udělat přednost číslo jedna.

Fenoménem se však v posledních letech staly i dvě dámy, které ke slávě přišly rovněž díky své sedince, ale v podstatě náhodou a oproti výše zmiňovaným hvězdám ji mají o poznání útlejší. První je Pippa Middleton, jejíž hvězda se zrodila den po svatbě sestry Kate Middleton. A druhou pak mladinká studentka z New Yorku Jen Selter, jež se vyšvihla mezi známé tváře svou pílí při posilování. Její sexy selfies na sociálních sítích se staly velkým hitem. Jen na Twitteru má aktuálně 428 tisíc sledujících.

Reklama

Další články

Načítám