Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Kapela Backstreet Boys se nejvíce vepsala do srdíček dívek dospívajících v polovině 90. let, ale pětice zpěváků je svému publiku věrná dodnes.

Legendární chlapecká skupina, která má na kontě osm alb, už sice dávno není hudebním fenoménem, ale stále má své fanynky. Ty jsou dnes ovšem většinou zasloužilými matkami, protože první hity Backstreet Boys se datují do roku 1993.

Za 20 let se proměnilo nejen publikum, ale také samotní aktéři. Kluci sice na koncertech používají stejné zbraně jako v mládí, ale fanynky už při jejich lascivních gestech nejspíš neomdlévají. Ze členů kapely jsou dnes tatínci a jejich věk se pohybuje kolem čtyřicítky.

Dohromady už hvězdy z 90. let přivedly na svět šest potomků a ze tří z nich jsou ženatí pánové. Kevin (42) má syny Masona (7) a Maxwella (1), Howie D. (41) Jamese (4) a Holdena (1), A.J. (36) dceru Avu (1) a Brian (39) dokonce už jedenáctiletého Bayleeho. Bez vlastní rodiny tak prozatím zůstává jen benjamínek Nick (34), jemuž bylo při založení kapely pouhých 13 let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám