Hlavní obsah
Článek

Tak to je opravdu síla. Když drobounká zpěvačka Tereza Aster Vágnerová získala roli baletky Meg v muzikálu Fantom opery, netušila, jak to dá zabrat její fyzičce. Musí na sobě makat několik hodin denně, aby měla takovou kondici, aby náročné představení zvládla.

"Zatím se nezpívá, přípravy jsou hlavně o tanci. Denně chodím na balet, přidala jsem silové tréninky ve fitku, pilates, jógu a bazény," vypočítala Tereza. "Před začátkem prázdnin nás už čekají denně tréninky v GoJa Music Hall, a tak se musím dostat do co nejlepší kondice," upřesnila.

A jak vypadá její den? "Cvičím denně. Ráno jdu na pilates nebo na jógu, kolem poledne mám osobní tréninky, kdy trénujeme práci na špičkách, a to, co mi nejde, odpoledne je balet, od šesti mám ještě dvakrát do týdne fitko. Když se cítím unavená, jdu někdy do sauny a minimálně jednou týdně chodím plavat," popsala zpěvačka, která bude mít za chvíli formu jako vrcholový sportovec.

Zajímalo nás, co na balet říkají její nožky. "Zatím jsem nedošla do bodu, že bych měla puchýře. Chodím do baletní akademie, kde mi vybrali špičky na míru, posiluju kotníky a prolamuju nárty. Ale opravdu to nekřupe. Naopak je to příjemné, když je člověk v dobré kondici," míní Vágnerová.

Až ji začneme od 13. září vídat na jevišti, bude mít už pravděpodobně tělo bez gramu tuku navíc a samou šlachu a sval. Kdo je na to zvědavý, může si už nyní v předprodejích koupit na Fantoma opery lístky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám