Hlavní obsah
Článek

Sebevědomí Kim Kardashian (43) je po červnovém porodu a následném zhubnutí opět na vrcholu, a tak si maminka malé North znovu troufá na plavkové fotky. Své pověstné pozadí ale přeci jen rafinovaně halí do šátků. To její mladší sestra Khloé dává po nedávné dietě na další rodinné dovolené zadeček s klidným svědomím na odiv.

Kardashianovi odjeli na pár dní i s televizními kamerami do Thajska, aby zde natočili pár exotických záběrů do jejich reality show. Najali si luxusní jachtu, kde se vysvlékli do plavek a slunili se. A Kim s Khloé o své zážitky neochudily ani příznivce na sociálních sítích.

Zatímco Khloé vsadila na jednodílné vysoce vykrojené plavky s nápisem East Coast, slušivou námořnickou čapku a rudé rty, Kim nechala vyniknout pevné bříško a hrudník v nápaditém modelu australské značky N.L.P. Obdivovatelé dolních partií se však museli spokojit pouze s pohledem na Kiminy nohy.

Rozvětvená rodina je společnými dovolenými proslulá. Tentokrát se na thajské ostrovy vydali kromě Khloé a Kim s dcerou North ještě sestry Kourtney, Kylie a Kendall, jejich matka Kris Jenner i Bruce Jenner, s nímž se přednedávnem Kris rozešla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám