Hlavní obsah
Článek

Herečka Tori Spelling (40) se díky vlivnému tatínkovi v mládí stala seriálovou hvězdou. Dnes by si ovšem mohla zahrát jen v nízkorozpočtovém strašidelném filmu, jehož tvůrci musí šetřit na maskách.

Hvězda seriálu Beverly Hills 90210 má za sebou sice celkem skromnou filmografii, ale o to více se realizovala v rodinném životě. Tori je ve 40 letech zasloužilou čtyřnásobnou maminkou, ale doma jí to poněkud skřípe. Její manžel Dean McDermott si totiž na věrnost moc nepotrpí, a tak se musí nebohá Tori smířit s jeho úlety, jimž nezabránila ani léčebna.

Právě manželská krize je nejspíš hlavní příčinou žalostného stavu Donny z Beverly Hills. V současné době šokuje nejen extrémně štíhlou postavou, ale také nehezkou pletí, s níž by měli grafici při retušování opravdu spoustu práce.

Tori Spelling se snaží své nedostatky maskovat, ale ani tuna make-upu neskryje fakt, že její pleť prošla těžkou zátěžovou zkouškou. Herečka si teď navíc kvůli napnutému rodinnému rozpočtu nemůže dovolit plastickou úpravu, a tak se bude muset spolehnout na finančně nenáročné metody.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám