Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová má nový klip k písničce Labutě a příznivci jejích přírodních čtyřek se mají na co těšit. Své vnady totiž vystavuje v krajkové košilce, a i když má klip působit něžně, Berenika je zatraceně sexy.

Klip z desky Berenika meets jazz se natáčel v nádherné vesničce Valeč u Karlových Varů a Berenika při něm málem zmrzla. Nezahřálo ji ani labutí peří, které v klipu hraje roli. Možná i proto, že ve skutečnosti nebylo labutí.

Na prosluněných záběrech to nevypadá, ale natáčelo se v pěkné zimě, takže Berenika v krajkové košilce klepala zuby. "To si fakt můžu vymyslet jenom já. Málem jsem tam umrzla. Jenže ta košilka byla tak hezká," svěřila Berenika.

"Musím přiznat, že ten pták, jehož peří kolem sebe rozhazuji, nebyla labuť, ale husa. A nehřála, protože byla chudák mrtvá. Když jsem ji teda viděla ležet v kufru auta, tak jsem málem utekla a šla se kvůli tomu někam vyzpovídat, ale řekli mi naštěstí, že umřela večer před tím. Byla dost stará. Tak jsem se trochu uklidnila, ale stejně to bylo náročné. Jenže s živou labutí by to nešlo," pokračovala.

"Kostým i líčení jsem si řešila já, natáčeli jsme to pouze ve třech lidech. Nikdo mi do toho nekecal, dělala jsem to ve své vlastní produkci, a tak jsem nemohla nikomu nadávat, když jsem tam klepala kosu, takže jsem byla zticha," uzavřela.

Pokud jde o obsah písně, zpěvačka v něm dává vale bývalému milenci. Platí to prý i ve skutečnosti. I když to na Českém lvu vypadalo, že se vrátila k expartnerovi Pavlu Čechákovi, není to pravda.

Berenika Kohoutová pokřtí svůj nový klip k písni Labutě na koncertě v rámci festivalu Rebelující dámy české hudby, který se uskuteční dne 10. 4. ve velkém sále Městské knihovny v Praze.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám