Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

U příležitosti otevření nové kliniky plastické chirurgie jsme zjišťovali, jak celebrity bojují s nadbytečným tukem. A nebavili jsme se o cvičení, tolik času ani úsilí většina celebrit opravdu nemá. Stejně tak nepřišla řeč na diety, o kterých sice mnoho celebrit píše dokonce i knihy, ačkoliv samy s nadváhou bojují. Vzali jsme si na mušku to, co skutečně celebrity dělají, když chtějí s tuky zatočit jednou provždy.

Hubenou postavu do druhého dne

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak na to? Laserová liposukce SlimLipo - nejen ve světě, ale i u nás nejmodernější a nejšetrnější liposukce současné estetické medicíny. Je bezbolestná, bez nutnosti celkové anestezie a navíc po ‘vysátí’ tuku sama vypne, zpevní a přilne kůži zpět. Toto nám potvrdil i primář Kliniky Yes Visage: "Laserová liposukce SlimLipo je skutečně v současnosti hit mezi liposukcemi, a to samozřejmě obecně, nejen mezi celebritami. Na rozdíl od jiných liposukcí klienti nejvíce oceňují její jednoduchost, rychlý ambulantní zákrok s minimální zátěží bez nutnosti hospitalizace,“ vysvětlil nám MUDr. Miroslav Krejča. Nejoceňovanějším na této liposukci je také fakt, že nevyřadí z normálního nebo pracovního života ani celebritu, ale ani běžného člověka. Je tak i jednoduše utajitelná. Kromě klasických partií jako bříško, boky, zadek či stehna lze takto řešit i paže či podbradek a dvojitou bradu.

Hubnutí bez bolesti u čtení časopisu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velkému zájmu se těší i Kryolipolýza Zeltiq Coolsculpting. „Jedná se o zcela bezbolestnou neinvazivní metodu odstranění přebytečných tukových zásob v oblasti bříška, boků, stehen nebo paží bez jakéhokoliv zásahu do pokožky. Kryolipolýza Zeltiq Coolsculpting má největší rozsah účinnosti a úbytek tukové tkáně mezi neinvazivními metodami vůbec,“ vysvětlil nám MUDr. Pavel Boček. „Pomocí této Kryolipolýzy se mi podařilo rychle zbavit pár viditelně nadbytečných kil, která mi po těhotenství jaksi zůstala,“ přiznala herečka Alice Bendová. V Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě, ve všech těchto městech provozuje tuto patentovanou technologii pouze Klinika Yes Visage.

Přeneste si tuk tam, kde vám bude slušet

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Útlejší pas, štíhlejší stehna a centimetry dolů však nemusí vyřešit vše. Ačkoliv někde už po zásahu odborníků nepřebývá, někde se naopak třeba zase něčeho nedostává. „Tyto dva problémy lze mnohdy vyřešit najednou. Díky moderní metodě lipotransfer lze tuk přenést z místa, kde nám přebýval, na místa, kde nám chybí, a bude i slušet,“ vysvětlil nám primář Kliniky Yes Visage MUDr. Miroslav Krejča. Tuk, který se při liposukci odsál z jedné části těla, se speciálně zpracuje a injekčně se vpraví tam, kde naopak přidá na kráse. Ať už se jedná o větší poprsí, plnější rty, omlazení obličeje či vytvarovanější zadeček. Lidský tuk je ten nejlepší implantát, neboť organismus nemusí přijímat nic cizího, pouze své vlastní buňky. Jednodušší je to však i pro naše peněženky, neboť takový zákrok cenu o mnoho nenavýší a z jedné liposukce máme zákroky dva. V nejčastějším případě zvětšení poprsí je tuk ideální materiál, protože je podstatně lehčí než implantát stejného objemu. Všechny tyto výhody činí tento zákrok jedním z těch nejžádanějších v současné estetické medicíně.

Pevné břicho zpět

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Abdominoplastika. Maminky již o tomto zákroku možná někdy slyšely. O co jde? Napravuje nepříznivé změny oblasti bříška jako převisy, povolená povislá kůže a povolené rozestoupené břišní svaly, které nejčastěji vznikají právě po porodu. A problém nemizí ani přes úporné cvičení. Právě abdominoplastika dává bříšku zpět pevný tvar. „Spousta žen má po porodu povolené bříško s potrhanými vazy. Já mám za poslední čtyři roky za sebou dva porody a je mi jednačtyřicet let. Když jsou metody, které ty povolené svaly zpět stáhnou k sobě a bříško zpevní, proč by se měl člověk donekonečna trápit? V zahraničí je to běžná praxe, takže jdu cvičit, a když to nezabere, půjdu za panem primářem Miroslavem Krejčou tady na kliniku,“ prozradila Simona Krainová.

Celebrity vědí kam pro nové tělo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na otevření v pořadí již 5. pobočky Kliniky Yes Visage se to známými tvářemi jen hemžilo, neboť je mezi celebritami nejoblíbenější. A to nejen díky kvalitním službám, diskrétnímu přístupu a špičkovým profesionálům, ale hlavně právě díky komplexnosti služeb. Lékař může díky takovéto komplexnosti zvolit pro klienta skutečně tu nejvhodnější metodu od neinvazivního zákroku přes miniinvazivní až po zákroky plastické chirurgie. Mezi těmi, kteří využili služeb Kliniky Yes Visage patří třeba Simona Krainová, Lucie Bílá, Alice Bendová, Veronika Freimanová, Marta Jandová, Michal David, Kateřina Brožová, Tereza Kerndlová, Petr Kotvald, Iva Kubelková, Petra Faltýnová, Ewa Farna a mnoho dalších…

Nové tělo za méně korun

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nové tělo se už dá dnes pořídit za méně, než byste si možná mysleli. Zeptali jsme se na to na Klinice Yes Visage: „Ceny liposukcí a tvarování postavy začínají už na 24 900 Kč, například za velice žádanou tumescentní liposukci. Na všech recepcích našich klinik lze navíc každý zákrok pořídit také na splátky, a to přímo na místě,“ vysvětlila nám manažerka pražské pobočky kliniky. Profesionální a kvalitní zákrok je tak dostupnější, než by se mohlo zdát.

Nové tělo zdarma!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete-li nové tělo zdarma, vyhrajte si jej. Nejen nové bříško, ale třeba i nová prsa, nos či obličej bez vrásek zcela zdarma z rukou profesionálů. Soutěžte o proměnu dle vašeho přání se Simonou Krainovou a Klinikou Yes Visage. Podrobnosti naleznete na webu kliniky.

Další články

Načítám