Hlavní obsah
Článek

Genetická výbava akčního veterána se začíná projevovat na jeho synech bez ohledu na ženu, která je přivedla na svět. Ať už jde o Patricka (20), kterého má s bývalou manželkou, či Josepha (16), kterého počal s uklízečkou, oba mladíci mají předpoklady k růstu svalové hmoty.

Arnold Schwarzenegger (66) se už pomalu chystá do důchodu a filmový svět netrpělivě očekává nástupce, který ponese stejnou krev. Jeho potomci totiž budou mít do světa filmu nejspíš otevřené dveře. Představitel Barbara Conana se naštěstí projevil jako plodný samec, a tak o jeho následovníka nebude nouze.

V poslední době se u bazénu odhalili hercův nejstarší syn Patrick, jehož matkou je Arnoldova manželka v rozvodovém řízení Maria Shiver, i Joseph (16). Ten je synem mexické uklízečky, která měla v domě Schwarzenegerra na starost nejspíš více než jen utírání prachu.

Patrick i Joseph mají po tatínkovi slabost pro sportování a na jejich postavách se začínají rýsovat svaly. Pokud by ovšem jednou chtěli konkurovat Arnoldovi, měli by v posilovně trávit několikanásobně více času. Jeho nejnovější film Sabotage je naprostým propadákem, a s hledáním náhradníka je tak nejvyšší čas.

Reklama

Další články

Načítám