Hlavní obsah
Článek

Českou Miss a zpěvačku Jitku Válkovou (32) čekal citově poněkud náročnější večer. Celý přenos seděla vedle svého dnes již expřítele Mirka Cipry, se kterým žila čtyři roky, a plánovali svatbu. Jitka vztah ukončila před dvěma týdny.

"S Mírou jsme vedle sebe seděli, protože jsme dostali pozvánky se sedadly už před několika týdny, tak je jasné, že teď nebudeme dělat, že se neznáme a sedět každý jinde. Musím říct, že ten vztah je mezi námi pořád hezký. Jsem za to hrozně ráda. Jsme oba nezadaní, ale přátelství mezi námi stále funguje. Je to trošku jiné, ale chováme se k sobě pořád hrozně hezky. Vím, že to je neobvyklé, že se většinou partneři rozcházejí ve zlém. Je to určitě tím, že je Míra starší a rozumný," řekla Super.cz Válková.

Důvod rozchodu ale neobjasnila. Jen dodala, že Míru má stále ve svém srdci. "Já ani nevím, proč ten rozchod přišel. Bylo to z mé strany a nikdo třetí v tom opravdu není. Zkrátka jsem udělala rozhodnutí a víc bych k tomu nechtěla říkat," dodala Válková, která také uznala, že večer musel být těžký zejména pro jejího expartnera, který ji stále miluje. "Vím, že to pro něj dnes nebylo lehké," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám