Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sympatický herec Jiří Vyorálek byl ještě donedávna znám především díky divadlu. Do širšího diváckého povědomí se dostal v cyklu České století, kde bravurně ztvárnil nelehkou roli komunistického prezidenta Klementa Gottwalda.

Momentálně září na obrazovkách České televize v oblíbeném seriálu První republika. V rodinné sáze ztvárňuje prvorepublikového elegána a továrníka Jaroslava Valentu, kterého si nikdo ani neumí představit jinak než v padnoucím obleku či jezdeckém oblečení, když se projíždí na koni po rozsáhlých rodinných pozemcích.

Sympatický herec se však na televizních obrazovkách objevil také tak, jak ho nikdo nezná. V psychologickém filmu Posel totiž vyměnil oblek za cyklistický dres a zahrál si poslíčka a vášnivého cyklistu, který však po nehodě skončí na invalidním vozíku.

A když si nasadil sportovní brýle a nechal si narůst bradku, prvorepublikového fešáka by v něm hledal opravdu jen málokdo. Na proměnu Jiřího Vyorálka se podívejte do naší fotogalerie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám