Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sexbomba Petra Faltýnová (46) je prostě dítě štěstěny. Nejenže chodí s Leošem Marešem (47), kvůli kterému by některé ženy byly schopné vymazat ze života vlastní babičku, ale její partner s ní dokonce velmi rád chodí na nákupy.

Tuhle činnost valná většina mužů nenávidí, Leoš si v ní libuje. „Jsem ten, který si to užívá," prohlásil Mareš s nehranou upřímností. „Když jsme přiletěli do Říma, tak první, co nás napadlo, bylo, že navštívíme náš oblíbený butik, kde jsme strávili čtyři hodiny. Troje šaty jsme si odnesli," říká Mareš.

Jedny ze tří šatů, jejichž cena se pohybuje okolo čtyřiceti tisíc korun, oblékla modelka v sobotu na finálový večer České Miss. „Já jsem na Petru trošku tlačil, aby ty šaty byly konečně venku, tak jsou teď," komentoval outfit své partnerky moderátor, který má zjevně nad Petřiným šatníkem právo veta.

Koktejlky jsou typické tím, že skvěle padnou na každou postavu. Z perfektně stavěné Faltýnové, posedlé zdravým životním stylem, pak modýlek udělal bohyni.

Související témata:
Koktejlky

Reklama

Další články

Načítám