Hlavní obsah
Článek

Je to vlastně takový malý zázrak, že Nikola Buranská (31) vydržela náročné finále Miss České republiky a následně se na její hlavě objevila korunka.

Rodačka z Přerova si totiž během soustředění na Mauriciu na začátku února ošklivě poranila nohu o mořský korál a zranění ji trápí doteď. Před přímým přenosem musela dokonce vyhledat lékařskou pomoc.

Jednu chvíli hrozilo, že lékaři budou muset modelce místo zranění umrtvit znecitlivujícími injekcemi, což se nakonec naštěstí nerealizovalo. „Tento týden byly komplikace. Skončila jsem v nemocnici na Bulovce, protože se mi do nohy dostal zánět. Naštěstí jsme to podchytili docela včas a všechno dobře dopadlo," řekla nám Česká Miss Earth. Ke svému zranění přistupovala Nikola obezřetně a vyplatilo se. „Šetřila jsem se během tréninku, nejela jsem naplno, místo bot na podpatku jsem měla jen tenisky."

Jak se říká, všechno zlé je k něčemu dobré a ve finále byla Nikola za poraněnou nohu vlastně ráda. „Myslím, že mi šest stehů přineslo štěstí. Už na Mauriciu jsem říkala, že to je takový můj skrytý talisman," řekla nám s úsměvem po korunovaci.

Reklama

Další články

Načítám