Hlavní obsah
Článek

Herečka Dana Morávková (52) si na elegantní modely potrpí a potvrdila to i na předávání divadelních cen. Předvedla se v krásné róbě a ozdobila se drahými šperky. Vše doplnila ještě vyčesanými vlasy a rukavičkami sahajícími až nad lokty a působila jako prvorepubliková diva.

"Tyhle šaty už mám déle, jsou to moje oblíbené. Nebyly drahé, koupila jsem je v jednom pražském butiku, kde mívali krásné róby. A rukavičky? Přišlo mi, že se k nim hodí," míní Dana, která nepatří k ženám, které by využívaly služeb stylisty, který by jim modely půjčoval v obchodech nebo u návrhářů, ale vystačí si s vlastním šatníkem.

"Herečky z prvorepublikových filmů mám ráda, tak jsem docela ráda, že tak působím, i když jsem to neměla v úmyslu," potěšeně se usmívala. Za dotaz stály i její šperky, na první pohled pravé, žádná bižuterie.

"Skoro se stydím to říct, ale je to bílé zlato a brilianty. Dostávám šperky od manžela k výročí a k narozeninám. Jsme spolu už devatenáct let, takže by se v mé šperkovnici pár hezkých kousků našlo," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám