Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Simona Postlerová, kterou známe nejen z prken vinohradského divadla, ale hlavně ze seriálu Cesty domů, za sebou nemá zrovna dobrý rok. Několikrát kvůli zraněním skončila v nemocnici, po zlomeném žebru a pořezané ruce to byl i úraz nohy, kvůli němuž nemohla více než měsíc chodit.

Jakmile se ale dala zdravotně do kupy, začala pořádně řádit. Reportéři ji nachytali na nočním tahu Prahou, kde se více než přátelsky měla k hereckému kolegovi Petru Vackovi. Vzájemná objetí a polibky ale zřejmě úspěšně vysvětlila nejen v médiích, ale i doma.

Jinak by totiž nedorazila na předávání divadelních cen Thálie do pražského Národního divadla ve společnosti manžela, jazzmana Zdeňka Hráška. Není divu, že ji úlet přešel. Herečka za ním stála v nejtěžších chvílích jeho života, kdy mu byla diagnostikována rakovina, a on přišel o oko.

"Loni jsme na cenách Thálie nebyli, ale letos si to určitě užijeme. I večírek je blízko na Žofíně, tak se na něj určitě vypravíme," řekla Simona Super.cz a slib vyplnila, po přenosu už jsme viděli pár, jak se družně baví s kolegy u sklenky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám