Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na soutěži krásy Česká Miss, kterou vyhrála Gabriela Franková, se to jen hemžilo nejen krásnými finalistkami, ale i půvabnými dámami z řad celebrit.

Soutěž o korunku královny krásy si samozřejmě nenechala ujít řada modelek a bývalých missek. Letos se krásky rozhodly na slavnostním večeru zaujmout vyzývavými šaty s hlubokými výstřihy.

A to včetně legendární herečky Sophie Loren, které v obležení bodyguardů nechyběl okouzlující úsměv. V šatech od Kateřiny Jílkové oslnila misska Tereza Fajksová, jež opět dorazila bez svého přítele, jenž si nepotrpí na zájem médií.

Své čistě přírodní pětky vystavila v šatech Soline Lucie Králová, jíž doprovodil partner Jiří Šlégr s dcerou Jessicou. Velmi vyzývavý outfit vytáhla také misska Lucie Kovandová, která přítomné pány přitahovala doslova jako magnet.

Dekoltem se pochlubila i moderátorka Gábina Partyšová a další atraktivní krásky. Na ty nejodvážnější dekolty večera se podívejte do naší fogalerie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám