Hlavní obsah
Článek

Jubilejní desátou Českou Miss se dnes večer v pražském Hudebním divadle Karlín stala vnadná dívka číslo deset Gabriela Franková.

Korunku královny krásy převzala z rukou legendární italské herečky Sophie Loren, která zasedla v porotě soutěže. O vítězství sympatické studentky Vysoké školy ekonomické v Praze rozhodly v přímém přenosu televize Prima diváci prostřednictvím esemesek a online hlasování.

Nová Česká Miss bude reprezentovat na mezinárodním klání krásy Miss Universe. Odborná porota, ve které zasedli například ředitelka České Miss Michaela Maláčová, zpěvák Václav Noid Bárta, či moderátorka Iva Kubelková, zase rozhodla o titulu České Miss World, kterou se stala Tereza Skoumalová z Ostravy, jež se, jak už samotný titul napovídá, účastní světové soutěže krásy Miss World.

Rozhodnuto bylo také o nové České Miss Earth. Tou se stala Nikola Buranská z Přerova. Kráska se pokusí navázat na úspěch Terezy Fajksové, jež na stejnojmenné ekologicky zaměřené světové soutěži krásy před dvěma lety překvapivě zvítězila.

„Věřím, že dnešní večer naplnil očekávání všech, kteří se na jubilejní finále těšili. Gratuluji vítězkám, ale také finalistkám. Dívky se na dnešní oslavu krásy a elegance pečlivě připravovaly a vím, že vítězky budou důstojně reprezentovat Českou republiku na světových soutěžích krásy," podělila se o své pocity bezprostředně po přímém přenosu Michaela Maláčová.

Desítka finalistek se divákům předvedla při oblíbené promenádě v plavkách, přehlídce večerních šatů či během netradičních soutěžních disciplín, které dívky natočily na exotickém soustředění na Mauriciu. Slavnostní večer zpestřili pod moderátorskou taktovkou Libora Boučka svými vystoupeními Karel Gott, Václav Noid Bárta, Lucie Bílá, Celeste Buckingham či kapela Chinaski.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám