Hlavní obsah
Článek

Každý jiný normálně uvažující člověk by radši doma na zahradě v poklidu pěstoval bylinky, hudebník Daniel Landa (55), který se tenhle rok po pauze ve velkém chce vrátit na scénu, se ale radši rozhodl hazardovat se svým zdravím. Chystá se vyzvat finského profesionála v thajském boxu, který je známý tím, že si protivníky dává k obědu jednoho po druhém jako jednohubky. Přežije bitku s ním ve zdraví a bude pak ještě moci hrát a zpívat?

Je to docela brutální bilance: čtyřicetiletý profesionální i amatérský mistr světa v thajském boxu Riku Immonen má za sebou 46 profesionálních zápasů a jen v pěti podlehl a ve čtyřech se se soupeřem rozešel za nerozhodného stavu. Všechny ostatní poslal k zemi!

Přesto se Dan nebojí. Zápas bere jako výzvu a jako jeden z úkolů před podzimními koncerty v rámci turné Landa Žito Tour 2014 a také před pozdějším megalomanským vystoupením, kterým chce pokořit i bratry Nedvědy.

„Daniel Landa si bude hrát na Žita a bude u toho bit jako žito,“ opakuje s pokrčením rameny. K bitce dojde už dvanáctého června při Gibu Fight Night (gibu je jedna z run, s nimiž ve své filosofii operuje. Jde o hlavní runu a znamená dar). Uvidíme, zda po zápase ještě najde zpěvák své zuby…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám