Hlavní obsah
Článek

O tom, že pořádná tréma někdy skolí i opravdu výborného zpěváka, se přesvědčila porota i diváci v show X Factor. Své pěvecké umění se totiž chystala před televizními kamerami předvést dvacetiletá studentka Kristína Kušnírová, která přitom na veřejnosti nezpívala poprvé.

Se svou kapelou hraje na zábavách a svatbách, ale před porotci Ondřejem Brzobohatým, Otou Klempířem, Celeste Buckingham a Sisou Sklovskou se jí zničehonic rozklepala kolena a nebyla schopná ze sebe vydat ani hlásku.

„Většinou sama se sebou nejsem spokojená. A tady si chci dokázat, že tam něco je, a nabrat takové trochu zdravé sebevědomí,“ řekla před porotou Kristína, jejíž sebevědomí narušila skupina ambiciózních mladíků z rockové kapely, která vystoupila těsně před ní.

Kristína najednou nebyla schopná odzpívat dobře. Zkusila dvě písničky, ale při obou se jí velmi klepal hlas. Přímo na scénu ji proto přišli uklidnit Ondřej, Oto i její sestra.

„Uvolni se, uklidni, to bude dobré,“ chlácholili nebohou Kristínu, která se na pódiu rozplakala. Pak se však uklidnila a třetí skladbu zazpívala výborně a nadchla porotu i diváky. Na trémistku Kristínu a ukázku z jejího nakonec povedeného vystoupení se podívejte ve videu.

Reklama

Další články

Načítám