Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S Janem Saudkem žila roky, nechala si podle něj i změnit příjmení, ale nikdy se nevzali. Poté začala žít s jeho synem Samuelem, s nímž má čtyři děti. Jak vnímá Sára Saudková to, že se její idol z mládí nyní oženil s její následovnicí Pavlou Hodkovou, s níž má fotograf dva potomky?

"Jestli mu to mohu přes vás vzkázat, tak bych řekla: ‚Jeníčku, přeji vám hodně štěstí a užijte si to,‘ " řekla nám Sára na kameru. Proč si ale nikdy nevzal ji, i když spolu žili dost let? "Nechtěla jsem takovým svazkem trestat ani jeho ani sebe. Jsou lidské bytosti, které jsou pro manželství zrozeny, ale ani já ani Jeníček mezi ně nepatříme. Takovým bytostem sňatek nesvědčí, potřebují volná křídla," domnívá se Sára.

A jak to má momentálně se vztahem se Samuelem Saudkem? Médii totiž proběhla informace, že se s otcem svých čtyřech dětí rozešla. "Jsme spolu a nikoho jiného nemám. Vše je při starém, voda teče a řeči se vedou," krčila rameny, ovšem přiznala, že jejich vztah je pořádná Itálie. Facky sice ani z jedné strany nepadají, ale když už se něco řeší, tak hned a pořádně hlasitě.

Hodně se toho napsalo také o tom, jak se s Janem Saudkem rozkmotřila a on ji obvinil, že jej okradla a doslova stáhla z kůže. "Byl to takový příval, ze kterého mi šla hlava kolem. Ale znám ho a mám ho ráda, oklepala jsem se a jdu dál," začala Sára s vysvětlováním.

"Šlo o spor mezi ním a Samuelem, o autorská práva ke knize, ale já jsem asi byla vhodnějším objektem. Teď vycházíme dobře, když se potkáme, pozdravíme a políbíme se, ale nevyhledáváme se, i když děti se po něm občas ptají. Myslím, že kluci si to asi také vyříkali, Samuel má úplně jinou povahu a nedává tak najevo své emoce. Každopádně když se sejdou, jsou schopni spolu mluvit a nikdo nechodí domů s monoklem a roztrhanou košilí," uzavřela Saudková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám