Hlavní obsah
Článek

A je to tady. Legenda světové kinematografie Sophia Loren (89) dorazila dnes brzy ráno do Prahy. Slavná herečka se zítra představí v roli čestné předsedkyně odborné poroty České Miss. Super.cz nemohl chybět u toho, když se italská filmová hvězda dopoledne setkala v hotelu Four Seasons se zástupci médií.

Loren navštívila českou metropoli vůbec poprvé. „Bylo mým velkým snem se podívat do tohoto překrásného města. Navíc jsem se těšila na spoustu lidí, se kterými se zde potkám," řekla.

V životě Sophie Loren nastal zásadní zvrat, když se ve svých čtrnácti letech přihlásila do soutěže krásy. Tato zkušenost pro ni byla odrazovým můstkem do světa šoubyznysu. Proto je víc než symbolické, že taková osobnost bude předsedat jubilejnímu desátému ročníku jediné národní soutěže krásy. „Čeká nás přehlídka překrásných dívek. Jsem moc ráda za to, že mi před mnoha lety dala soutěž Miss Itálie obrovskou životní příležitost. Nikdy jsem se nestala Miss Itálie, vždycky jsem v soutěžích krásy skončila druhá, ale potkala jsem obrovské množství lidí a díky těmto kontaktům jsem se mohla dostat do světa filmu," nechala se slyšet herečka.

Sophia Loren byla sexsymbolem šedesátých let a svůj šarm stále neztrácí. Během setkání s novináři působila odpočatě a plná energie. Na setkání s tiskem přišla velmi výrazně nalíčená, což je pro ni typické, kromě velkého šátku ji zdobily blyštivé briliantové šperky a brýle zdobené kameny. Na svůj vzhled může být právem pyšná, což dokazuje i skutečnost, že se před sedmi lety stala titulní tváří kalendáře Pirelli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám