Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen mezi známými ženami, ale i muži se stala velmi populární plastická chirurgie. Dalším, kdo se chystá pod kudlu, je zpěvák Pavel Vohnout alias Kyklop z Maxim Turbulenc. Poté, co zhubnul šedesát kilo, mu totiž zbyl pořádný kus přebytečné kůže.

"Je jasné, že když ubývá sádlo, ta přebytečná kůže zůstane a už k tělu, zvláště v mém věku, nepřilne. Vypadám jako pes šarpej, a už jsem byl na konzultaci u plastického chirurga, 13. října si půjdu lehnout na kliniku," prozradil Super.cz.

Zajímalo nás, zda se nebojí, že by v jeho případě mohlo dojít ke komplikacím, jako tomu bylo u ministra vnitra Milana Chovance, kterému se po stejném zákroku dostala do břicha infekce. "Neděste mne, na takové věci já nemyslím. Mám na celou věc pozitivní pohled a jako měl Michael Jackson (†50) sen vypadat jako Diana Ross, tak já chci za rok vypadat jako Peter Nagy (65)," tvrdí Kyklop.

"Jen nevím, co pak s tou kůží. Myslím, že by vydala na kabelu a pár bot, ačkoli možná by to stačilo i na kabát," smál se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám