Hlavní obsah
Článek

Po dlouhé době se ve společnosti ukázala herečka Regina Rázlová (76). Na slavnostní vyhlašování 5. ročníku celonárodní soutěže Žena regionu dorazila v doprovodu svého manažera Janise Sidovského, vypadala skvěle a po dvaceti letech se vrací k profesi. Zahrála si v seriálu 1. oddělení, točí film Modelky s.r.o. a čeká ji i divadlo.

Rázlová, která byla v 80. letech na vrcholu kariéry, si v životě zažila vzlety i pády. Rok strávila ve vazbě za údajné zneužití informací v obchodním styku, vyšetřování této kauzy ukončila až amnestie Václava Klause. Teď už se k tomu ani ke svým zdravotním problémům, trpí totiž roztroušenou sklerózou a bipolární poruchou osobnosti, nechce vracet a v šestašedesáti hledí pouze dopředu.

„V pražském Divadle Ungelt zkouším krásnou a velmi zábavnou komedii Kurtizána. Starší dámy mají problém s věkem, milencem, synem a nakonec vlastně i s tím, co v životě oceňovat. Po mnoha letech si opět zahraji v dobovém kostýmu s krajkami. Bezva kolegové, bezva práce, bezva lidi, bezva jaro, bezva život,“ pochvaluje si herečka, která je sedminásobnou babičkou.

„Jsem nadšená babi na všechno a pro všechny. Těší mne to. Na životě mám ráda to, že jsem živá. Ze špatných a těžkých chvil se snažím vypsat. Moje deníky vyšly pod názvem Z uvedených odposlechů je..,“ prozradila Rázlová.

Rázlová se těší i na svoji dceru, která žije ve Francii a je malířkou. „Dcera teď přijíždí do Čech. Státní Alšova galerie ji pozvala a pořádá velikou výstavu jejích obrazů. Je úžasné, že se vedení galerie rozhodlo nenechat tento mimořádný talent za hranicemi a chtějí ho vrátit domů do Čech. Ženy malířky, chtějí-li uspět, musí ze sebe vydat mnohem více než muži. A když jim k tomu pánbůh nadělil tři děti? No, určitě jsou zde ženy, které vědí, o čem mluvím, 10. května je vernisáž a bude k vidění i na zámku v Bechyni,“ zve Rázlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám