Hlavní obsah
Článek

Z královny bulváru a večírků na nejhlubším dně! Tak dopadla šéfka projektu Quentin Monika Štiková. Na dámu, která se vydávala za honoraci, a přitom svůj život plný přepychu financovala z půjčených a nesplácených peněz (taky má s manželem neuvěřitelné množství exekucí), nyní dolehla tvrdá ruka osudu a místo šampíčka a posedávání po kávičkách nyní dělá vrátnou v jedné firmě v Praze-Dejvicích. Super.cz s ní hovořil. Co nám pověděla?

Jak se dalo čekat, nikdy v životě, za nic na světě, by nepřiznala svou identitu. Když se redaktor Super.cz dovolal na recepci, kde zvedá telefony, představil se svým jménem a poptal se po Monice Štikové, pokoušel se o ni infarkt.

„Nee. Ehm. Monika Štiková? Prosím vás...,“ zakoktala se a ani ubezpečení novináře, že skutečně shání paní vrátnou, tudíž ví, že jde o ni, ji nepřimělo, aby s námi prohodila pár upřímných slůvek. „Tak to, tsss, promiňte, je asi omyl,“ a zavěsila telefon.

Už náš redaktor bezpečně ženu poznal po hlase, záznam však dal k přezkumu i dalším několika lidem, kteří s Monikou Štikovou přišli do častého styku. Ti vynesli jednoznačný verdikt: skutečně jde o věhlasnou matku pluku!

Že na tom Štikovi nejsou zrovna nejlíp, o tom svědčila i nedávná poptávka její mladší dcery Charlotte po brigádě. Peníze patrně už došly, a kdysi neustále lesklá (nikoliv jen od potu) Štiková tak musela do práce a dcerunka si asi kapesné musí sehnat jinde…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám