Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

O účincích zeleného čaje při hubnutí už jste možná slyšeli. Ale co kdybychom vám řekli, že ještě účinnější je druhý tradiční nápoj? Co takhle zkusit nepraženou zelenou kávu? Opravdu nejde o vtip, přičemž ono pomyslné tělo jako důkaz má tvary, které vás přesvědčí, že to funguje – patří totiž Dominice Myslivcové.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stejně jako mnozí z nás, i Dominika při pohledu do zrcadla občas nevěří svým očím, zvlášť po lenivé zimě, kdy nedostatky umně schovával kabát. „Samo sebou, že i já jsem v zimě trochu přibrala,“ mračí se Dominika a je vidět, že mračení téhle krásce nesluší. „Navíc na mě vždycky doléhá jarní únava. Letos jsem se rozhodla, že s tím musím konečně něco udělat.“ Dominika nám prozradila, že tím řešením je Green Coffee (neboli zelená káva).

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nebojte se. Nikdo vás nenutí pít nechutně vzhlížející a kdoví jak chutnající odvar v brčálových odstínech zelené. Green Coffee je doplněk stravy na hubnutí a podporu vitality. Obsahuje extrakt ze zelené kávy, jehož hlavní složkou je pozoruhodná směs chlorogenových kyselin. Proč pozoruhodná? Tyto bioaktivní kyseliny totiž dokáží organismus přesvědčit, že nemá hlad. „Moc jsem tomu zpočátku nevěřila,“ pokračuje Dominika, „když jsem ale Green Coffee začala užívat, opravdu jsem neměla tolik hlad a chuť na sladké.“ Chlorogenové kyseliny totiž umí změnit metabolismus tuků a příjem energie z cukrů. Podkožní i vnitřní tuk se odbourává a nový se z cukrů nevytváří. Ale pozor, chlorogenové kyseliny jsou pouze v zelené kávě, pražením se totiž ničí, takže v klasické černé kávě je nenajdete.

Speciálně pro čtenáře Super.cz nabízíme mimořádnou akci na Green Coffee extra silné 2 + 1 zdarma za 598 Kč s DPH (+ poštovné a balné pouze 50 Kč). Využijte této zcela ojedinělé nabídky a začněte s hubnutím a očistou organizmu už nyní!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Green Coffee toho ale umí daleko více! Upravuje hladinu cholesterolu, stimuluje imunitu a očišťuje organismus od toxinů. „Teď na jaře mi Green Coffee úžasně pomáhá,“ svěřila se Dominika. „Nepřecpávám se, cítím se plná energie a mám radost z pohybu, hlavně v přírodě. To se mi to potom hubne!“ směje se Dominika a my musíme uznat, že úsměv jí sluší mnohem víc, než to mračení předtím. „Zkrátka, po zimě mám štíhlou linii a energii díky zelené kávě,“ doplňuje Dominika. Tak už víte, jak na hubnutí a očistu organismu? Zkušenosti Dominiky Myslivcové říkají, že řešením je zelená káva obsažená v doplňcích stravy Green Coffee v extra silném provedení.

Další články

Načítám