Hlavní obsah
Článek

Americká zpěvačka známá převážně v 80. letech pod jménem Sinitta si ve středu večer nemohla nechat ujít premiéru muzikálu I Can’t Sing v Londýně. K této příležitosti zvolila odvážné červené šaty s hlubokým výstřihem, který úplně vybízel k ‚nehodě‘ v podobě odhaleného ňadra. To se v průběhu večera také několikrát přihodilo, a to dokonce během pózování s porotcem X Factoru Louisem Walshem.

Padesátiletá umělkyně, která se už dávno natrvalo zabydlela v Londýně, proslula také jako partnerka Simona Cowella a tím, že uváděla špatný rok narození. Pro šoubyznys se omladila o pět let a teprve nedávno vyšlo na povrch, že rok jejího narození není 1968, ale 1963.

Sinitta se netajila svým zklamáním, když se dozvěděla, že Simon Cowell bude otcem. Rozchod s ním nenesla snadno a o své životní lásce vyprávěla před dvěma lety i během svého působení v reality show I'm a Celebrity...Get Me Out of Here!, kde rovněž přiznala románek s Bradem Pittem v jeho hereckých začátcích. Řekla o něm, že byl úžasný a měl to nejnádhernější tělo.

Reklama

Další články

Načítám