Hlavní obsah
Článek

Sexy modelka a svůdná Playmate Tereza Šauerová, která loni zkrášlila svými půvaby titulní stranu pánského magazínu Playboy, boduje v zahraničí.

Sličná blondýnka byla oslovena známým fotografem Yannem Féronem, kterému zapózovala na hodně odvážných snímcích. Kráska neváhala na umělecky laděných aktech odhalit své nádherné tělo v celé své kráse! Odhalené snímky této atraktivní modelky obdivujte v naší fotogalerii. Francouzský fotograf žijící v New Yorku Terezu dokonce sám oslovil.

„Neváhala jsem ani chvilku, focení bylo skvělé, Yann je velmi známý fotograf, takže odmítnout tuto nabídku bylo nemyslitelné. Je fascinující, jak tam vše fungovalo,“ svěřila Super.cz Tereza, jenž na své dokonalé postavě pracuje pravidelným cvičením a ráda by v budoucnu chtěla působit jako osobní trenérka.

„Momentálně se soustředím na školu a státnice, které mě čekají. Ráda bych úspěšně ukončila studium, odjela za prací do New Yorku a vrhla se na dráhu soukromého trenéra, celý koncept je ale zatím ještě v plenkách,“ prozradila Tereza, jež zatím v zahraničí dostává víc nabídek na focení než v Česku.

„Nabídek na focení mám opravdu více ze zahraničí, teď momentálně přímo z New Yorku, takže po státnicích opět vyrážím směr New York,“ uzavřela kráska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám