Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a herečka Pavlína Němcová (52) předvedla své klenoty na vlastním těle. Modelka navrhla svoji kolekci luxusních šperků a právě kvůli nim se odhalila. A že se je na co dívat. Dámy ocení nádherné šperky, pánové zase jiné krásy.

„Hlavou se mi honí spousta nápadů, a tak jsem si před pár měsíci řekla, že se pokusím vytvořit vlastní kolekci šperků. Kvalita je jen jedna a myslím si, že šperky si zaslouží tu největší kvalitu, což je zlato a diamanty. Snažím se navrhovat šperky, které jsou jemné a dostupné pro většinu žen. Bude na ně stačit třeba jedna výplata," ubezpečila Super.cz před časem Němcová.

Pavlína navrhla více než šestnáct modelů. Všechny šperky jsou z bílého, žlutého nebo červeného zlata ve spojení s diamanty a jsou vyráběny ručně v českém zlatnickém ateliéru. „Název mé kolekce Gioia symbolizuje radost a štěstí, že srdce z kovu není nutně srdcem z kamene," dodala Němcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám