Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ačkoliv Iveta Bartošová (†48), jíž se nedá upřít, že v současnosti vypadá docela dobře, pořád dokola opakuje, že nikdy neměla problém s alkoholem, paměť lidí a archívy jsou nemilosrdné. Pojďte nyní s námi zavzpomínat na některé krušné chvilky z její minulosti, při kterých rozhodně nebyla fit. A to rozhodně ukazujeme jen zlomek. Na všechny podobné fotografie by možná nestačil ani celý internet!

Asi nejslavnější opilecký úlet Ivety proběhl loni v létě, když prchla se Zdeňkem Macurou do Itálie. Důvěřivý podnikatel se nechal zkušenou uživatelkou ohnivé vody vmanévrovat do situace, že když jí sám nebude panáky nalévat, umře. A tak měla dovču u moře, k tomu dostatek pitiva, a ve finále jí úlet s nejúhlavnějším protivníkem prominul i Josef Rychtář, který asi ze strachu z nasazení parohů naivně uvěřil vysoce nepravděpodobné verzi, že byla unesena.

Tvrdí, že od něj utekla právě proto, že na dovolenou peníze nebyly, a navíc ji odmítal živit dál nebezpečným pitivem.

Ivetě se tehdy hrozně změnila vizáž. Byla celá zdevastovaná, nikoliv však působením Macury, protože do takového stavu se nemohla dostat za pár dnů, tady muselo notně jít o měsíce.

Ale šlo i o jiné opilecké skandály. Ať už v kasinu Pavla Páska, v televizi Pětka, kam chodila na přímé přenosy jak po cisterně rumu, nebo na předávání jakýchsi cen, kam přišla s kokrhelem na hlavě a padala ze schodů.

Dnes vypadá lépe a zdravěji. A alkohol asi fakt momentálně nepije. U Ivety Bartošové totiž platí pravidlo, že jak si na něm zase začne pochutnávat, okamžitě celá nateče. A nyní je vyhublá na kost. Tak snad jí abstinence vydrží…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám